1-4 54. Odne Klemetsen Bakken (Christer K.Bakken)

2-6 69. Einar Olav Aspås Brakstad (Christer K. Bakken)

GULT KORT EIL: C. Dyvik (9.), J.S.Sivertsen (22.), E.A.Ranheim (31.)

EIL’s lag:

Alexander Aarø – Simen A. Nerland (Vegard Aarstad Villa 81.), Christian Dyvik, Eskild Vik Sørvik, Runar Olsen Sandnes (Eskil Bersås 71.) – Einar Olav Aspås Brakstad (k)(Marcus Kalseth Hånes 76.), Fredrik Dalum Sødahl (Christer K. Bakken 50.), Jon Steinar Sivertsen (Bjørn Andre Monsen 56.), Jakob Hoem Aasen – Daniel Mikkelsen (Odne K. Bakken 46.), Eirik Asmyhr Ranheim (Sander Morewood 56.)

OM KAMPEN:

Et kjempende Varfjell-lag var best i begge omganger mot bruntrøyene som gjerne ville, men fikk det ikke til å stemme.  Verst tenkelig start med 2 tidlige baklengs – med litt tur kunne vi ha redusert på en trippelsjanse 2-3 minutter etter 0-2, men dette var tydeligvis ikke dagen da det unge EIL-mannskapet hadde dagen.  Da gjestene satte inn 0-3 på straffe gikk piffen ut av hjemmelaget, VV satte inn 0-4 like før pause og da var løpet for lengst kjørt.  Lite lystelig å gå i garderoben med et slikt resultat, egentlig var det bare å nullstille og starte 2. omgangen med blanke ark..

Gjestene var best også etter pause, men vant «bare» 3-2 de siste 45 minutta av kampen.  Hjemmelaget kvitterte 2 ganger på dødball-mål (frispark-situasjon + corner) men klarte ikke å true VV nevneverdig spillemessig.

Bruntrøyene mønstra det yngste mannskapet klubben har hatt på årevis – starta med en junior og to G16-spillere fra start og og avslutta med 6 guttespillere fra egne rekker.  Veldig positivt med tanke på framtida, vi håper sterkt og tror at alle som har fått sjansen i høst blir med inn i A-stallen videre !

En del forfall til denne kampen også, flere nøkkelspillere mangla pga jobb/skader/karantene.